Pénzné Somogyvári Zsuzsanna

Cinege (pasztell)
Pénzné Somogyvári Zsuzsanna
Pénzné Somogyvári Zsuzsanna

1952-ben születtem Budapesten. Gyermekkorom óta az alkotás szerves része életemnek. Pályafutásom során hosszú ideig mérnök-tanárként dolgoztam, műszaki és műszaki alapozó, valamint a ruhaipari szakmához tartozó valamennyi szakmai tantárgyakat tanítottam. Aktív életem alatt hobbiként elsősorban a textilekkel kapcsolatos tevékenységeket végeztem (varrás, kötés, horgolás) és csak ritkán volt időm és lehetőségem rajzolni.

“Pénzné Somogyvári Zsuzsanna” bővebben

Blázy Zsuzsanna

Blázy Zsuzsanna – Szabadság

Az alkotói tevékenység mindig is fontos része volt az életemnek, akár munkámban vagy gyerekekkel való fogalkozás során teljesedett ez ki. Számos technikát kipróbáltam, de leginkább a grafikai eljárásokat tekintem magaménak. Vonzódom a papírművességhez és az iparművészethez.

“Blázy Zsuzsanna” bővebben

Fekete Szilvia

Fekete Szilvia
Fekete Szilvia

Gyermekkorom óta szeretek rajzolni, de csak 2005-től foglalkozom a rajzolással rendszeresen. 2008-tól vagyok tagja a vecsési PerifériArt Képzőművészeti Stúdiónak, akikkel csoportos kiállításokon veszek részt, évente egy-két alkalommal.

“Fekete Szilvia” bővebben

Kaiser Ilona

M. Kaiser Ilona
M. Kaiser Ilona

2004-ben kezdtem el rajzolni a vecsési PerifériArt Képzőművészeti Stúdióban. Képeim témája a természet, a táj, a kisváros, melyet realista stílusban jelenítek meg. Legkedvesebb technikám a pasztellfestés, de készítek képet akrillal, olajjal is.

“Kaiser Ilona” bővebben