Baranyai Zsolt

Az árnyék

Baranyai Zsolt grafikus

Baranyai Zsolt
Baranyai Zsolt

Művészeti pályámat Vecsésen a Gammel József képzőművészeti kör keretein belül kezdtem, 10 évesen. A középiskolát Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában végeztem könyvművesként, 1997 és 2001 között, és ez idő alatt csatlakoztam a vecsési PerifériArt Stúdióhoz. Ezt követően felvettek a Nyugat-magyarországi Egyetem Formatervező Szakára, Sopronba.

“Baranyai Zsolt” bővebben

Barcsainé P. Györgyi

Ezüst függő - Készítette: Barcsainé P. Györgyi
Barcsainé P. Györgyi egy kiállításon képei előtt
Barcsainé P. Györgyi egy kiállításon képei előtt

Iskoláim elvégzése után leginkább a textilhez kapcsolódó technikákat gyakoroltam (batikolás, textilfestés), de legfőképpen, szakmámból adódóan: ruhatervezést.

Jelenleg a rajztechnikák és az iparművészet foglalkoztat: nemezelés, tiffany, tűzzománc, üvegfestészet, üveg-összeolvasztás (fusing), de újabban ezüstékszereket és órákat is készítek, ahol a tűzzel, mint alapelememmel, közeli kapcsolatba kerülhettem.
Tagja vagyok a vecsési PerifériArt Képzőművészeti Stúdiónak, akikkel sok kiállításon vettem részt, az ország minden táján.

 Látogasson el honlapomra!

Galéria:

“Barcsainé P. Györgyi” bővebben

Blázy Zsuzsanna

Blázy Zsuzsanna – Szabadság

Az alkotói tevékenység mindig is fontos része volt az életemnek, akár munkámban vagy gyerekekkel való fogalkozás során teljesedett ez ki. Számos technikát kipróbáltam, de leginkább a grafikai eljárásokat tekintem magaménak. Vonzódom a papírművességhez és az iparművészethez.

“Blázy Zsuzsanna” bővebben

Fekete Szilvia

Fekete Szilvia
Fekete Szilvia

Gyermekkorom óta szeretek rajzolni, de csak 2005-től foglalkozom a rajzolással rendszeresen. 2008-tól vagyok tagja a vecsési PerifériArt Képzőművészeti Stúdiónak, akikkel csoportos kiállításokon veszek részt, évente egy-két alkalommal.

“Fekete Szilvia” bővebben