Pénzné Somogyvári Zsuzsanna

Cinege (pasztell)
Pénzné Somogyvári Zsuzsanna
Pénzné Somogyvári Zsuzsanna

1952-ben születtem Budapesten. Gyermekkorom óta az alkotás szerves része életemnek. Pályafutásom során hosszú ideig mérnök-tanárként dolgoztam, műszaki és műszaki alapozó, valamint a ruhaipari szakmához tartozó valamennyi szakmai tantárgyakat tanítottam. Aktív életem alatt hobbiként elsősorban a textilekkel kapcsolatos tevékenységeket végeztem (varrás, kötés, horgolás) és csak ritkán volt időm és lehetőségem rajzolni.

“Pénzné Somogyvári Zsuzsanna” bővebben

Baranyai Zsolt

Az árnyék

Baranyai Zsolt grafikus

Baranyai Zsolt
Baranyai Zsolt

Művészeti pályámat Vecsésen a Gammel József képzőművészeti kör keretein belül kezdtem, 10 évesen. A középiskolát Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában végeztem könyvművesként, 1997 és 2001 között, és ez idő alatt csatlakoztam a vecsési PerifériArt Stúdióhoz. Ezt követően felvettek a Nyugat-magyarországi Egyetem Formatervező Szakára, Sopronba.

“Baranyai Zsolt” bővebben

Blázy Zsuzsanna

Blázy Zsuzsanna – Szabadság

Az alkotói tevékenység mindig is fontos része volt az életemnek, akár munkámban vagy gyerekekkel való fogalkozás során teljesedett ez ki. Számos technikát kipróbáltam, de leginkább a grafikai eljárásokat tekintem magaménak. Vonzódom a papírművességhez és az iparművészethez.

“Blázy Zsuzsanna” bővebben

Fekete Szilvia

Fekete Szilvia
Fekete Szilvia

Gyermekkorom óta szeretek rajzolni, de csak 2005-től foglalkozom a rajzolással rendszeresen. 2008-tól vagyok tagja a vecsési PerifériArt Képzőművészeti Stúdiónak, akikkel csoportos kiállításokon veszek részt, évente egy-két alkalommal.

“Fekete Szilvia” bővebben