Pénzné Somogyvári Zsuzsanna

Cinege (pasztell)
Pénzné Somogyvári Zsuzsanna
Pénzné Somogyvári Zsuzsanna

1952-ben születtem Budapesten. Gyermekkorom óta az alkotás szerves része életemnek. Pályafutásom során hosszú ideig mérnök-tanárként dolgoztam, műszaki és műszaki alapozó, valamint a ruhaipari szakmához tartozó valamennyi szakmai tantárgyakat tanítottam. Aktív életem alatt hobbiként elsősorban a textilekkel kapcsolatos tevékenységeket végeztem (varrás, kötés, horgolás) és csak ritkán volt időm és lehetőségem rajzolni.

“Pénzné Somogyvári Zsuzsanna” bővebben

2013. január 25. – vecsési Kiállítás

Arcok – Kiállításunk 2013. január 25.-én

A Megnyitón
A Megnyitón – 2013. január 25.

2013. január 25.-én tartottuk az idei Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett “Arcok” című kiállításunkat. A kiállítást Kis Tóth János, a JAM-Ház igazgatója, valamint Dr. Kövér Tibor (üllői önkormányzati képviselő) nyitotta meg, akinek kiállításunk témájába vágó könyve nemrég jelent meg “Arcismeret” címmel.

“2013. január 25. – vecsési Kiállítás” bővebben

Meghívó Kiállításra – 2012. január 20. – Vecsés

Meghívó

Meghívó a Magyar Kultúra Napjára

Meghívó
Meghívó

E meghívó a Magyar Kultúra Napja alkalmából a PerifériArt Stúdió által rendezett  2012 január 20.-án megnyíló kiállításra invitál. A kiállítás címe: “Sok van ami csodálatos”. A megnyitó zenés lesz a Gyümölcsös Tapír Natúr Fakír duó jóvoltából. Megnyitja Kis Tóth János, a József Attila Művelődési Ház igazgatója.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

2011. január 21. – Vecsés

A stúdió tagjai2011 január 21.-én a Magyar Kultúra Napjának alkalmából ismét megtartottuk évi rendes, tavalyi munkákon alapuló vecsési kiállításunkat. A téma a múló idő volt. A kiállítást Dr. Pankaszy István nyitotta meg, zenével a Gyümülcsös Tapír duó szolgált. Nem mellékesen megnyitásra került a Gammel József és G. Ferenczy Hanna emlékszoba is, melyet az érdeklődők mindjárt birtokukba is vettek.

“2011. január 21. – Vecsés” bővebben

Barcsainé P. Györgyi

Ezüst függő - Készítette: Barcsainé P. Györgyi
Barcsainé P. Györgyi egy kiállításon képei előtt
Barcsainé P. Györgyi egy kiállításon képei előtt

Iskoláim elvégzése után leginkább a textilhez kapcsolódó technikákat gyakoroltam (batikolás, textilfestés), de legfőképpen, szakmámból adódóan: ruhatervezést.

Jelenleg a rajztechnikák és az iparművészet foglalkoztat: nemezelés, tiffany, tűzzománc, üvegfestészet, üveg-összeolvasztás (fusing), de újabban ezüstékszereket és órákat is készítek, ahol a tűzzel, mint alapelememmel, közeli kapcsolatba kerülhettem.
Tagja vagyok a vecsési PerifériArt Képzőművészeti Stúdiónak, akikkel sok kiállításon vettem részt, az ország minden táján.

 Látogasson el honlapomra!

Galéria:

“Barcsainé P. Györgyi” bővebben

Kaiser Ilona

M. Kaiser Ilona
M. Kaiser Ilona

2004-ben kezdtem el rajzolni a vecsési PerifériArt Képzőművészeti Stúdióban. Képeim témája a természet, a táj, a kisváros, melyet realista stílusban jelenítek meg. Legkedvesebb technikám a pasztellfestés, de készítek képet akrillal, olajjal is.

“Kaiser Ilona” bővebben